Short Shifter – Better Performance by Faster Shifting

Een short shifter of schakelwegverkorter vervangt het standaard schakelmechanisme van de versnellingsbak waardoor de schakelweg tussen de versnellingen met 35 tot 50% wordt verkort en het schakelen door de versnellingen daardoor sneller en nauwkeuriger gaat zonder dat daarbij andere aanpassingen noodzakelijk zijn.

Een short shifter moet niet worden verward met een ingekorte versnellingspook, zoals die door andere aanbieders ook wel worden aangeboden als short shifter, waarmee de stand van de originele versnellingspook wordt gewijzigd.

Een short shifter verkort alleen de schakelweg tussen de versnellingen en de lengte van de originele versnellingspook blijft ongewijzigd. Afhankelijk van de uitvoering van de short shifter wordt de schakelweg verkort met 35 tot 50% waardoor je sneller en nauwkeuriger kunt schakelen door de versnellingen.

Voordelen van een short shifter
• sneller en nauwkeuriger schakelen door de versnellingen
• de schakelweg tussen de versnellingen wordt verkort met 35 tot 50%
• de originele versnellingspook blijft ongewijzigd
• geen andere aanpassingen noodzakelijk

Zoekt u een short shifter voor uw auto en staat deze niet in de webshop?
De short shifters zijn ook voor diverse andere merken en (oudere) typen auto’s op bestelling leverbaar. Neem geheel vrijblijvend via email contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Heeft u interesse in een bulk bestelling of groepsaankoop?
Heeft u interesse in een bulk bestelling of groepsaankoop voor uw autoforum of autoclub?
Neem geheel vrijblijvend via email contact op en informeer naar de mogelijkheden.